Browsing by Author Pollonio M.A.R.

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2015Properties Of Bologna-type Sausages With Pork Back-fat Replaced With Pork Skin And Amorphous Cellulosede Oliveira Faria M.; Cipriano T.M.; da Cruz A.G.; Santos B.A.D.; Pollonio M.A.R.; Campagnol P.C.B.-Artigo de periódico
2014Effects Of Micronized Sodium Chloride On The Sensory Profile And Consumer Acceptance Of Turkey Ham With Reduced Sodium ContentGalvao M.T.E.L.; Moura D.B.; Barretto A.C.S.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2014Effect Of Prebiotic Ingredients On The Rheological Properties And Microstructure Of Reduced-sodium And Low-fat Meat EmulsionsFelisberto M.H.F.; Galvao M.T.E.L.; Picone C.S.F.; Cunha R.L.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2013Cheese. What Is Its Contribution To The Sodium Intake Of Brazilians?Felicio T.L.; Esmerino E.A.; Cruz A.G.; Nogueira L.C.; Raices R.S.L.; Deliza R.; Bolini H.M.A.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2009Physicochemical Evaluation And Fatty Acids Profile Of Broiler Chicken Fed Broiler Diets Containing Barley Brewer (hordeum Vulgare) [avaliação Físico-química E Perfil De ácidos Graxos Da Carne De Frangos De Corte Alimentados Com Rações Contendo Cevada Cervejeira (hordeum Vulgare)]Novello D.; da Fonseca R.A.; Pollonio M.A.R.; Franceschini P.-Artigo de periódico
2014The Effects Of Processing And Packaging Parameters On The Occurrence Of Sulphide Black In Canned MeatDantas F.B.H.; Dantas S.T.; Moitinho D.; Albers C.C.M.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2014Textural, Microstructural And Sensory Properties Of Reduced Sodium Frankfurter Sausages Containing Mechanically Deboned Poultry Meat And Blends Of Chloride SaltsHorita C.N.; Messias V.C.; Morgano M.A.; Hayakawa F.M.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2015Impact Of Sodium Chloride Replacement By Salt Substitutes On The Proteolysis And Rheological Properties Of Dry Fermented SausagesDos Santos B.A.; Campagnol P.C.B.; Cavalcanti R.N.; Pacheco M.T.B.; Netto F.M.; Motta E.M.P.; Celeguini R.M.S.; Wagner R.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2011Processed Cheese: Relevance For Low Sodium Cheese DevelopmentCruz A.G.; Antunes A.E.C.; Celeguini R.M.S.; Faria J.A.F.; Pollonio M.A.R.-Capítulo de livro
2011Characterization And Properties Of Linseed (linum Usitatissimun L.) And By-products [caracterização E Propriedades Da Linhaça (linum Usitatissimun L.) E Subprodutos]Novello D.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2013Golden Flaxseed And Its Byproducts In Beef Patties: Physico-chemical Evaluation And Fatty Acid Profile [linhaça Dourada E Subprodutos Em Hambúrgueres: Avaliação Físico-química E Perfil De ácidos Graxos]Novello D.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2012Addition Of Golden Flaxseed (linum Usitatissimum L.) And Derivatives In Beef Burgers: Sensory Acceptance And Survival Analysiss [adição De Linhaça Dourada (linum Usitatissimum L.) E Derivados Em Hambúrgueres Bovinos: Aceitação Sensorial E Análise De Sobrevivência]Novello D.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico
2013Ultra-flash Profile And Projective Mapping For Describing Sensory Attributes Of Prebiotic MortadellasSantos B.A.; Pollonio M.A.R.; Cruz A.G.; Messias V.C.; Monteiro R.A.; Oliveira T.L.C.; Faria J.A.F.; Freitas M.Q.; Bolini H.M.A.-Artigo de periódico
2013Cholesterol And Lipid Oxidation In Beef Burger Added With Golden Flaxseed And Derivatives [teores De Colesterol E Oxidação Lipídica Em Hambúrguer Bovino Com Adição De Linhaça Dourada E Derivados]Novello D.; Pollonio M.A.R.-Artigo de periódico