Browsing by Author Steel C.J.

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2015Sorghum Flour Fractions: Correlations Among Polysaccharides, Phenolic Compounds, Antioxidant Activity And Glycemic IndexMoraes E.A.; Marineli R.D.S.; Lenquiste S.A.; Steel C.J.; Menezes C.B.D.; Queiroz V.A.V.; Marostica Junior M.R.-Artigo de periódico
2015Effect Of The Concentrations Of Maltogenic α-amylase And Fat On The Technological And Sensory Quality Of CakesBedoya-Perales N.S.; Steel C.J.-Artigo de periódico
1995Use Of Extrusion Technology To Overcome Undesirable Properties Of Hard-to-cook Dry Beans (phaseolus Vulgaris L.)Steel C.J.; Sgarbieri V.C.; Jackix M.H.-Artigo de periódico
2009Physical And Chemical Evaluation Of Chocolate Cake Covered With Gelatin, Stearic Acid, Modified Starch Or "carnaúba" Wax Edible Icing [avaliação Físico-química De Bolo De Chocolate Com Coberturas Comestíveis à Base De Gelatina, ácido Esteárico, Amido Modificado Ou Cera De Carnaúba]Osawa C.C.; Fontes L.C.B.; Miranda E.H.W.; Chang Y.K.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2008Application Of Lipase And Monoglyceride In Fiber Enriched Pan Bread [aplicação De Lipase E Monoglicerídeo Em Pão De Forma Enriquecido Com Fibras]Gandra K.M.; Del Bianchi M.; Godoy V.P.; Queiroz F.P.C.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2008Development Of Functional Fresh Food Adding Soy Protein Isolate And Polidextrose Using Paprika As Coloring Agent [desenvolvimento De Massa Alimentícia Fresca Funcional Com A Adição De Isolado Protéico De Soja E Polidextrose Utilizando Páprica Como Corante]Paucar-Menacho L.M.; Da Silva L.H.; De Azevedo Barretto P.A.; Mazal G.; Fakhouri F.M.; Steel C.J.; Collares-Queiroz F.P.-Artigo de periódico
2008Fermented Cassava Starch Biscuits Enriched With Soluble And Insoluble Fibers [biscoitos De Polvilho Azedo Enriquecidos Com Fibras Solúveis E Insolúveis]Montenegro F.M.; Gomes-Ruffi C.R.; Vicente C.A.; Collares-Queiroz F.P.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2013Starches From Non - Conventional Sources To Improve The Technological Characteristics Of Pound Cake [amido De Fontes Não - Convencionais Para Melhorar As Características Tecnológicas De Bolo Inglês]Almeida E.L.; Marangoni A.L.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2013Gluten-free Pasta With High Protein Content Obtained By Conventional Processing [massa Alimentícia Sem Glúten Com Elevado Teor Proteico Obtida Por Processo Convencional]Schmiele M.; Jaekel L.Z.; Ishida P.M.G.; Chang Y.K.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2013Effect Of Adding Unconventional Raw Materials On The Technological Properties Of Rice Fresh PastaFernandes M.S.; Sehn G.A.R.; Leoro M.G.V.; Chang Y.K.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2012Brazilian Soybean Products: Functional Properties And Bioactive CompoundsVernaza M.G.; Schmiele M.; Paucar-Menacho L.M.; Steel C.J.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2012Influence Of Xylanase Addition On The Characteristics Of Loaf Bread Prepared With White Flour Or Whole Grain Wheat Flour [influência Da Adição De Xilanase Nas Características De Pão De Forma Preparado Com Farinha De Trigo Comum Ou Farinha De Trigo De Grão Inteiro]Jaekel L.Z.; da Silva C.B.; Steel C.J.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2010The Influence Of Edible Coatings On Sensory Acceptance And Purchase Intention Of Chocolate Cakes [a Influência De Coberturas Comestíveis Na Aceitação Sensorial E Intenção De Compra De Bolos De Chocolate]Walter E.H.M.; Fontes L.C.B.; Osawa C.C.; Steel C.J.; Chang Y.K.-Artigo de periódico
2015Physicochemical And Sensory Characteristics Of Pan Bread Samples Available In The Brazilian MarketIshida P.M.G.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2010Functional Extruded Snacks With Lycopene And Soy Protein [snacks Extrusados Funcionais Com Licopeno E Proteína De Soja]da Costa P.F.P.; Ferraz M.B.M.; Ros-Polski V.; Quast E.; Collares Queiroz F.P.; Steel C.J.-Artigo de periódico
2017Protein Characteristics That Affect The Quality Of Vital Wheat Gluten To Be Used In Baking: A ReviewOrtolan F.; Steel C.J.-Artigo