Browsing by Subject Glicose oxidase

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)AdvisorType
2010Efeito da glicose oxidase sobre a viabilidade de bactérias probióticas em iogurteCruz, Adriano Gomes da, 1970-Faria, José de Assis Fonseca, 1950-TESE
2007Efeito da adição de xilanase, glicose oxidase e acido ascorbico na qualidade do pão de forma de farinha de trigo de grão inteiroSilva, Camila Batista da, 1985-Chang, Yoon Kil, 1952-; Chang, Yoon KilDISSERTAÇÃO
2011Consumer acceptability and purchase intent of probiotic yoghurt with added glucose oxidase using sensometrics, artificial neural networks and logistic regressionCruz, Adriano G.; Cadena, Rafael S.; Faria, José A. F.; Oliveira, Carlos A. F.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Bona, Evandro; Bolini, Helena M. A.; Silva, Maria Aparecida A. P. da-Artigo
2011Consumer acceptability and purchase intent of probiotic yoghurt with added glucose oxidase using sensometrics, artificial neural networks and logistic regressionCruz, Adriano G.; Cadena, Rafael S.; Faria, José A. F.; Oliveira, Carlos A. F.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Bona, Evandro; Bolini, Helena M. A.; Silva, Maria Aparecida A. P. da-Artigo
2012Probiotic yogurts manufactured with increased glucose oxidase levels: postacidification, proteolytic patterns, survival of probiotic microorganisms, production of organic acid and aroma compoundsCruz, A. G.; Castro, W. F.; Faria, J. A. F.; Lollo, P. C. B.; Amaya-Farfán, J.; Freitas, M. Q.; Rodrigues, D.; Oliveira, C. A. F.; Godoy, H. T.-Artigo
2010Processing optimization of probiotic yogurt containing glucose oxidase using response surface methodologyCruz, A. G.; Faria, J. A. F.; Walter, E. H. M.; Andrade, R. R.; Cavalcanti, R. N.; Oliveira, C. A. F.; Granato, D.-Artigo